Tuesday, October 16, 2018

Am gasit ceva care sa ma ajute la serviciu


Tehnologia a evoluat atat de mult in ziua de azi incat avem acces la o multime de produse la care in anii trecuti nici nu am fi visat. Cu totii avem nevoie de ceasuri de birou, insa acestea pot fi chiar si spion, astfel incat sa stii intotdeauna ce se intampla in birou, fara a fi nevoie sa fii acolo. Optiunile sunt foarte variate in acest sens si daca nu stii unde gasesti, ai nimerit in locul potrivit, pentru ca iUni reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta. Un ceas de birou pentru spionaj se dovedeste a fi ideal in conditiile in care se va integra de minune in cadrul oricarui birou, pentru ca la prima vedere este un obiect obisnuit, care nu da de banuit nimanui.

Cumperi imediat
Un mare avantaj de care te bucuri de fiecare data cand apelezi la iUni e reprezentat de faptul ca acesta este un magazin online, asa ca din start ajungi sa faci economii considerabile de timp. Pot fi de ajuns numai cateva minute pentru a vedea cele mai grozave ceasuri de birou si pentru a le alege pe cele care iti plac cel mai mult. Nu mai alergi prin magazinele aglomerate si nici nu mai ai tot felul de griji, cand aici vei putea plasa o comanda simplu si rapid, de oriunde ai acces la internet, de acasa, de la birou sau din oras.

Nu platesti mult
Unul dintre cele mai importante criterii dupa care se alege un produs, indiferent de natura acestuia, este pretul, asa ca cei mai multi dintre noi ne orientam catre variantele cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Astfel, daca esti in cautarea unor ceasuri de birou trebuie sa stii ca nu este nevoie sa iti aloci fonduri ridicate in acest sens, pentru ca preturile sunt foarte atractive, fiind accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, la iUni poti comanda produse in valoare de minim 499 de lei, caz in care nu vei mai avea grija transportului, care este prin curier si gratuit in toata tara.

Mai multe functii
Bineinteles, principala functie este cea de inregistrare audio – video, iar calitatea este cea mai importanta, dar unele modele dispun si doar de functia audio, asa ca pot fi folosite pe post de reportofon, fie de functia foto prin intermediul caruia pot fi capturate imagini. Senzorul de miscare se dovedeste a fi foarte util intrucat presupune ca inregistrarea sa porneasca automat atunci cand este sesizata o miscare pe o raza de circa 10 metri. Unele modele dispun si de telecomanda pentru a putea fi folosite de la distanta, iar autonomia este tot mai mare, de circa 5 ore pentru inregistrarea audio – video si de 10 ore pentru cea audio.

No comments:

Post a Comment