Friday, June 7, 2019

De ce devin mai populare tratamentele cu celule stem?


Inainte de a deveni mamica trebuie sa te gandesti la viitorul bebelusului tau, asa ca iata cateva motive pentru a alege Stem Sure.

Incepand cu anul 2009, aparut pe piata romaneasca o companie care le ofera viitorul parinti posibilitatea pentru recoltare de celule stem hematopoietice si mezenchimale cat si procesarea acestora intr-un laborator care detine acreditarea JACIE.Acreditarea reprezinta acceptarea celulelor stem la nivel international, insemnand ca proba de celule stem poate fi utilizata la cel mai bun spital la care se poate face transplantul respectiv.

Tot datorita Stem Sure a fost posibil primul transplant din Romania cu celule stem pentru tratarea autismului.

Stem Sure ofera posibilitatea transportului gratuit oriunde este nevoie de proba de celule stem pentru a se efectua transplantul.Pana in prezent au fost efectuate 10 transplanturi cu probe eliberate de Stem Sure.Au fost efectuate transplanturi pentru diagnostice cum ar fi talasemie, leucemie, siclemie, neuroblastom, cat si paralizie cerebrala.

Cu ajutorul partenerului britanic, banca de celule BIOVAULT au fost efectuate 4000 de transplanturi de maduva osoasa.Aceasta ofera numeroase facilitati in ceea ce priveste procesarea de tesuturi umane, utilizate pentru prelucrarea si stocarea sangelui din cordonul ombilical.In plus, banca de celule lucreaza cu clinici publice si private pentru o gama larga de tesuturi umane folosite in transplanturi umane.

Stem Sure ofera procesarea si stocarea ambelor tipuri de produse biologice ce pot fi recoltate in momentul nasterii: sange ombilical si tesut de cordon ombilical.De altfel, se ofera stocarea in recipiente multiple, analize extinse ale probei, testare HLA gratuita, transport gratuit in situatia unui transplant.Se ofera garantia ca materialul biologic recoltat la nasterea copilului va fi stocat in cele mai bune conditii de siguranta si calitate.

Laboratorul foloseste tehnici si echipamente de ultima generatie concepute pentru a procesa sangele din cordonul ombilical, cat mai eficient si mai repede posibil, astfel incat sa stocam numarul maxim posibil de celule stem.

Procesarea celulelor stem se face intr-o locatie care respecta standardele stricte ale acreditarii internationale JACIE, care este cel mai inalt standard european in domeniu.Pentru ca ne dorim sa asiguram maxima calitate se monitorizeaza permanent temperatura de stocare a probelor, astfel ca orice mica modificare a temperaturii declanseaza un sistem de alarma pentru personalul bancii.
Pentru ca tehnologia in domeniul medical se dezvolta din ce in ce mai mult, Stem Sure ia in considerare mai multe posibilitati pentru viitor.Domeniul celulelor stem este un domeniu medical care evolueaza din ce in ce mai mult.Tocmai din acest motiv, celulele stem se vor stoca intr-un numar de 11 recipiente putand astfel sa le folosim in mai multe situatii, inclusiv pentru multiplicarea celulelor stem.

Proba de celule se stocheaza in 2 recipiente de dimensiuni diferite.Tesutul de cordon ombilical se stocheaza in 2 recipiente de dimensiuni diferite.De altfel, se stocheaza in alte 7 recipiente suplimentare pentru orice test de care va fi nevoie in viitor.




No comments:

Post a Comment