Friday, May 13, 2022

Alege un city break în Viena și bucură-te de frumusețea unui oraș plin de mister

Viena este unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, dar și unul dintre cele mai liniște, asta dacă intenționați să locuiți aici la un moment dat. În fiecare an, câteva milioane de vizitatori se adună pentru a descoperi numeroasele sale comori. Muzee, plimbări, vizite istorice, descoperă câteva dintre sugestiile noastre privind 4 locuri care nu trebuie ratate în capitala Austriei. Astfel, vă veți da seama că un city break în Viena merită din plin orice bănuț!

Palatul Belvedere

O vizita la Palatul Belvedere (Schloss Belvedere) este ceva ce trebuie să vedeți dacă ajungeți într-un city break în Viena. Opera lui Johann Lukas von Hildebraandt, această clădire baroc somptuoasă a fost construită între 1714 și 1723. Este alcătuită din două palate separate:

Reședința de vară a Prințului Eugen de Savoia înainte de a fi cumpărat de Habsburgi, palatul este astăzi una dintre principalele atracții turistice ale capitalei Austriei. Pe lângă descoperirea colecțiilor sale de artă și a apartamentelor sale bogat mobilate, nu ratați o vizită în minunata grădină franceză.


Mumok

Muzeul de Artă Modernă a Fundației Ludwig, supranumit Mumok, este astăzi cel mai mare muzeu de artă modernă și contemporană din Europa Centrală. Inaugurat în 1962, acest muzeu are o colecție bogată de peste 9.000 de lucrări (picturi, instalații, sculpturi, desene, filme etc.) din secolele XX și XXI. Iubitorii de artă modernă și contemporană vor fi încântați de lucrările lui Andy Warhol, Claes Oldenburg, Pablo Picasso, dar și de Gerhard Richter, George Brecht și Marcel Duchamp.

Lainzer Tiergarten

Pentru turiștii obosiți să fi cercetat Viena, palatele, muzeele și opera ei, mergeți la Lainzer Tiergarten pentru o pauză binemeritată. Această rezervație naturală cu o suprafață de 24 km2 este de șase ori mai mare decât Central Park și este mult mai mult decât un plămân verde în inima orașului. Acest parc împădurit găzduiește multe animale și oferă senzația de a fi în mediul rural. O adevărată evadare și o ocazie bună de a vă bucura de peisaje inedite.

Opera de Stat din Viena

Viena este orașul muzicii clasice. Pentru amatori, se poate organiza un sejur tematic pentru a descoperi toate detaliile legate de această clădire impresionantă. Opera de Stat din Viena, una dintre cele mai mari din lume, este o reală capodoperă arhitecturală. Puteți vizita locul împreună cu un ghid specializat, iar dacă prindeți și un concert sau un spectacol în direct, vă puteți declara norocoși.

Acestea sunt doar 4 din multiplele obiective turistice pe care le puteți vizita dacă ajungeți într-un city break în Viena. Așadar, vă invităm să prindeți ofertele noastre și să porniți în călătoria care vă va aduce numai experiențe frumoase, pline de activități memorabile.

No comments:

Post a Comment