Saturday, July 30, 2016

Unde gasesc cazare ieftina in Baia Mare

Oricine ajunge in Baia Mare are nevoie de un loc de cazare confortabil, care sa le indeplineasca toate conditiile, insa ofertele hotelierilor sunt destul de limitate, astfel ca cele mai bune locuri se ocupa imediat. In schimb, oricand se poate apela la regimul hotelier, intrucat acest sistem este avantajos din mai multe puncte de vedere. Cine cauta cazare ieftina in Baia Mare, poate sa opteze pentru acesta si se va bucura de preturi foarte bune, mult mai mici ca la hotel, astfel ca la finalul sederii se vor face economii de pana la 40%.
Avantajele regimului hotelier
Pentru o camera de hotel cu o suprafata modesta de cel mult 10 metri patrati, oaspetii ajung sa plateasca minim 150 de lei, insa in Baia Mare, te poti caza in aceleasi conditii, insa intr-un apartament de 3 camere cu o suprafata de peste 60 de metri patrati. Asadar, in acel apartament se pot caza in conditii grozave chiar si 6 persoane, caz in care tariful se poate imparti egal si devine unul modic. Mai mult decat atat, se mai pot face economii si prin faptul ca oaspetii au posibilitatea de a-si gati oricand isi doresc in bucataria proprie, asfel ca nu mai trebuie sa apeleze la restaurantele si fast food-urile din imprejurimi.

Cine are nevoie de cazare ieftina in Baia Mare se poate bucura de acelasi confort ca acasa si nici nu mai este deranjat de atmosfera formala prezenta in hoteluri. In plus, se gasesc conditii pentru toate gusturile, echivalentul a 3, 4 sau 5 stele, la preturi foarte avantajoase, motiv pentru care nu este de mirare de ce regimul hotelier este din ce in ce mai popular. Televizor led, internet wireless, aer conditionat, una sau doua bai, locuri de parcare, sunt doar cateva dintre facilitatile oferite, iar oaspetii se pot bucura de o sedere grozava in Baia Mare.

No comments:

Post a Comment