Friday, October 28, 2016

Lenjerii recomandate pentru copii de Craciun

Venirea sarbatorilor de iarna reprezinta un motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, astfel ca si locuintele trebuie sa fie adaptate si ornate in asa fel incat sa transmita acest mesaj. Sunt foarte multe modalitati prin care o casa poate fi personalizata si infrumusetata odata cu venirea acestor sarbatori, insa un aspect care poate schimba atmosfera dintr-un dormitor este reprezentat de alegerea unor lenjerii cu Mos Craciun.

Preturi accesibile

Casa New Concept comercializeaza astfel de produse, alaturi de multe altele, clientii bucurandu-se pe site de o gama foarte variata, totul la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, este foarte usor sa se plaseze o comanda, ocazie cu care nu se mai pierd ore intregi prin magazine pana cand sa se gaseasca lenjeria potrivita pentru camera copiilor sau a parintilor. In plus, la comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit, iar clientii se pot bucura si de un sistem de fidelizare foarte bine pus la punct. O lenjerie de pat poate reprezenta si cadoul potrivit pentru cei aflati in pana de idei, la Casa New Concept gasindu-se mai multe variante.

Intretinere usoara


Aceste lenjerii cu Mos Craciun aduc veselie si bucurie in orice casa si ajuta pe oricine sa simta cu adevarat spiritul acestor sarbatori magice. De asemenea, lenjeriile sunt foarte usor de intretinut, astfel ca parintii nu vor avea parte de batai de cap, fiind putine reguli care trebuie respectate. In primul rand, pentru a se pastra cat mai mult timp culoarea si modelul, nu se recomanda spalarea la masina automata la o temperatura mai mare de 40 de grade, fiind necesara si evitarea substantelor de innalbire. In plus, atunci cand se calca, valoarea maxima admisa a fierului de calcat nu trebuie sa depaseasca 120 de grade, in caz contrar exista riscul ca modelul sa fie distrus.

No comments:

Post a Comment