Saturday, November 12, 2016

Lenjeriile din Pucioasa sunt la reduceri de Black Friday

Acum nu mai esti nevoit sa petreci ore intregi prin magazine in cautarea lenjeriei de pat potrivite, care sa se potriveasca de minune in dormitorul tau, cand totul poate fi efectuat din confortul propriei locuinte, prin intermediul magazinului online Casa New Concept, unde sunt disponibile numeroase modele, pentru toate gusturile si la preturi imbatabile. De asemenea, nu mai trebuie asteptata perioadele de reduceri mari precum Black Friday, pentru a avea parte de oferte atractive, acestea fiind disponibile intotdeauna la Casa New Concept.

Produse de calitate

Tot mai multe persoane opteaza pentru lenjerii de pat Pucioasa, deoarece acestea se remarca prin croiala de calitate, dar si prin materialele rezistente, care nu se deterioreaza nici dupa mai multe spalari, prezentandu-se intotdeauna in cele mai bune conditii. In plus, lenjeriile sunt foarte usor de intretinut, important fiind faptul ca pentru pastrarea modelului pentru cat mai mult timp, acestea sa nu fie spalate la o temperatura mai mare de 40 de grade si sa nu se foloseasca produse de albire. Exista riscuri si la folosirea fierului de calcat, astfel ca valoarea maxima admisa este de pana la 120 de grade, in caz contrar exista posibilitatea ca modelul sa se deterioreze.

Beneficiile Casa New Concept



Clientii care aleg lenjerii de pat Pucioasa de la Casa New Concept se bucura in primul rand de preturi foarte bune, insa la comenzile mai mari de 399 de lei se asigura si transport gratuit prin curier, produsele fiind livrate in cel mai scurt timp direct la usa ta. In schimb, clientii fideli au parte si de reduceri semnificative, de pana la 70% la comenzile viitoare, in timp ce la doua lenjerii achizitionate se ofera si un cadou surpriza. In cazul in care clientii nu sunt multumiti de produse sau vor sa isi aleaga alt model, pot returna produsele in termen de 10 zile.

No comments:

Post a Comment