Saturday, November 9, 2019

Stiu cum se organizeaza acum o inmormantare


Nu stii niciodata cand te poti confrunta cu unele dintre cele mai dificile momente din viata ta cauzate de pierderea unei persoane apropiate si, cu siguranta, iti vei dori sa poti coordona inmormantarea. In schimb, cine nu se pricepe, cu certitudine, va fi pus in dificultate, motiv pentru care mai bine ne lasam pe mainile specialistilor. In Bucuresti probabil ca ai la cine sa apelezi, insa mai bine alegi pachete funerare de la Casa Funerara Luca intrucat aici ai garantia ca esti pe maini bune.

Sunt multe etape care trebuie sa fie respectate atunci cand se organizeaza o asemenea ceremonie, iar aici putem aminti atat de cele de natura legala, cat si de traditii pe care, cu siguranta, cei mai multi dintre noi nu le cunosc. In schimb, serviciile Casei Funerare Luca sunt non stop, motiv pentru care nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte te confrunti cu o asemenea problema pentru ca intotdeauna vei avea parte de toata sustinerea necesara. De fapt, conform statisticilor, chiar cele mai multe probleme apar seara sau noaptea, iar aici gasesti ajutorul de care ai nevoie, fara sa mai fii nevoit sa pierzi timpul. Cu cat vei gestiona situatia mai repede, cu atat mai bine.


Ai parte de intelegere, rabdare si profesionalism, acestea fiind poate unele dintre cele mai importante calitati de care putem avea nevoie in asemenea contexte. Totodata, Casa Funerara Luca propune pachete de inmormantare pentru toate nevoile si bugetele, astfel incat sa fie indeplinite preferintele celor mai multi dintre noi. Poate ca cel mai cautat este cel mai accesibil din punct de vedere financiar si costa numai 1000 de lei. In plus, aceasta suma este restituita in totalitate familiei din ajutorul de inmormantare, iar aici vei avea parte de toata indrumarea necesara pentru a-l putea obtine astfel incat sa ajungi sa nu platesti nimic pentru ceremonie.

Cu toate ca acesta este cel mai ieftin pachet disponibil aici, nu lipseste nimic, astfel ca cuprinde inclusiv sicriul complet echipat, lenjeria pentru sicriu, cele doua orare si exista si un medic care sa se ocupe de constatarea decesului si de imbalsamre, ocazie cu care va emite autorizatiile necesare in acest sens si fara de care nu se poate organiza inmormantarea.

Totusi, optiunile sunt mult mai variate de atat, astfel ca cine isi doreste cele mai bune conditii se va putea orienta catre pachetul superior al carui pret este de circa 8000 de lei insa, din nou, ajutorul de inmormantare este considerabil, in jur de 3000 de lei. Sunt propuse si pachete de nivel mediu, printre care si cele la 2000 de lei sau la 4000 de lei, trebuie doar sa fie alese cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tuturor.

No comments:

Post a Comment