Sunday, June 18, 2017

Stickerele sunt o varianta rapida de decorare a peretilor



Pentru personalizarea unei camere exista o multime de optiuni, insa majoritatea implica atat costuri foarte ridicate, dar si disconfort, motiv pentru care multe persoane evita modernizarea propriei locuinte. Insa o solutie grozava este alegerea unor stickere pereti colantaridesign.ro care se pot adapta de minune la orice camera dintr-o casa, fie ca este vorba de dormitor, living, bucatarie, sufragerie sau hol.

Modele diversificate

Colantari Design se remarca prin optiunile disponibile pe site, de la citate motivationale ideale pentru un dormitor, la stickere cu motive florale pentru bucatarie sau living si nu numai. Dimensiunile variaza si ele, de la cele mai mici, de cativa centimetri, la cele de cativa metri care pot acoperi chiar un perete intreg.

Preturi bune

Un alt mare avantaj este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de model si bineinteles, de dimensiuni. Totusi, cu cativa zeci de lei se pot achizitiona cateva stickere grozave care sa schimbe total atmosfera dintr-o camera.

Se aplica usor

Aceste stickere pereti de la colantaridesign.ro sunt ideale si pentru faptul ca sunt aplicate cu usurinta, in cel mai scurt timp, fara sa fie nevoie de deranj, zgomot si mizerie ca in alte situatii. Adezivul este unul grozav, care nu lasa urme pe pereti ci, dimpotriva, ii protejeaza, iar atunci cand se va dori indepartarea lor nu vor aparea probleme. Pentru cele mai mici stickere, aplicarea se poate face doar de catre o singura persoana, insa la cele mai mari, cat un perete, poate fi nevoie de ajutorul unei a doua persoane, astfel incat totul sa iasa ca la carte.

Durabilitate 

Durata de viata este mai mult decat multumitoare intrucat daca sunt intretinute in mod corespunzator adica sa nu fie atinse sau expuse la umezeala, stickerele pot arata perfect chiar si cativa ani, fara sa se dezlipeasca pe la colturi.

No comments:

Post a Comment