Sunday, December 4, 2022

O cale simplă către acreditarea ISO

Certificarile ISO sunt ceva cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizați în zilele noastre. Câte cunostinte avem despre acreditările ISO și despre cerințele necesare pentru a le atinge? Iată câteva dintre cele mai larg adoptate norme pentru a vă ține la curent: Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) a stabilit mai multe certificări ale sistemelor de management, inclusiv ISO 9001 pentru managementul calității, ISO 14001 pentru managementul mediului, ISO 45001 pentru sănătatea și securitatea în muncă, și ISO OHSAS 18001 pentru sănătatea și securitatea în muncă. ISO 22000 HACCP se ocupă de managementul siguranței alimentelor, în timp ce ISO 27001 se ocupă de securitatea datelor.

Ce înseamnă ISO?

La IsoStandard, ori de câte ori ne lăudăm că suntem cei mai buni, o susținem cu acțiune. Când spunem că prețul nostru este cel mai mic, vorbim serios. Când declarăm că avem cea mai mare viteză, nu ne lăudăm.

Odată cu istoria lungă a IsoStandard, vine inevitabil constatare că am făcut erori și am ajustat în consecință. Și lecțiile pe care le-am invatat înseamnă că nu putem face niciodată aceleași greșeli de două ori. Nu este că nu suntem recunoscători; exact invers. Cu toate acestea, facem asta de ceva timp și în acea perioadă ne-am dezvoltat expertiza. Avem specialiști disponibili pentru a ajuta în orice mod posibil și pentru a transmite orice înțelepciune învățată în timpul urmăririi și menținerii acreditărilor ISO.

Pentru a funcționa rapid și sigur, ne-am perfecționat abilitatea de a delega sarcini diferitelor echipe. Dorim să ne asigurăm că atunci când depuneți cererea pentru certificare, toți cei implicați sunt pregătiți să facă acest lucru. Ne ocupăm de toate detaliile implicate în livrarea lucrărilor dumneavoastră către persoanele potrivite, verificând dacă acestea sunt complete, corecte și în formatul potrivit înainte de a le trimite pe drum. Oricine apeleaza la noi are certitudinea ca este pe maini bune si ca va avea doar de castigat din plin!

Firma noastra este binecunoscuta in toata lumea si avem toate licentele si certificatele esentiale pentru a indeplini sarcina pentru care suntem angajati, astfel incat putem obtine companiei dumneavoastra un certificat ISO 27001 la un pret rezonabil care nu trebuie ignorat. Luați legătura cu IsoStandard acum pentru a afla despre toate beneficiile. În plus, un consultant este disponibil pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți și pentru a vă îndruma în direcția corectă pe măsură ce faceți o alegere înțeleaptă.

No comments:

Post a Comment