Saturday, April 15, 2017

La cat timp trebuie efectuat un audit al contului de adwords?



Exista numeroase solutii pentru a imbunatati prezenta online a unei companii, insa pentru a obtine rezultate foarte bune trebuie sa se apeleze la specialistii domeniului. Un exemplu foarte bun in acest sens sunt cei de la WiseVision, care se adapteaza la nevoile si preferintele oricarui client pentru a gasi cele mai bune solutii, iar serviciile asigurate sunt complete. Aici este inclus si un audit AdWords, pe baza caruia se identifica toate aspectele importante, iar in urma rezultatelor analizei se vor pregati cele mai eficiente campanii.

Structura contului

Una dintre cele mai comune greseli intalnite in cazul conturilor AdWords noi este reprezentata de faptul ca acestea sunt prost structurate si exista mai multe motive pentru care se ajunge aici, incepand la ineficienta celor ce se ocupa de aceasta sarcina sau folosirea unui sistem care nu asigura flexibilitate. Insa WiseVision efectueaza fiecare sarcina cu atentie, astfel incat la final orice client sa fie pe deplin multumit.

Prea multe cuvinte cheie

Continutul este esential pe orice site, insa la fel de importante sunt si cuvintele cheie, pe baza carora se poate aduce un numar mai ridicat de vizitatori. Acestea trebuie identificate si alese in mod corespunzator, in functie de domeniul in care se opereaza, insa ulterior nu trebuie folosite la tot pasul, ci inserate in mod strategic in anumite locuri din site. De asemenea, conteaza foarte mult si ca aceste cuvinte cheie sa nu fie duplicate, deoarece se pot aduce penalizari in acest sens, dar si campaniile se deruleaza intr-un mod mai putin eficient.

De exemplu, atunci cand acestea sunt intalnite de doua ori in cadrul unei campanii de afisare, oricine se va concentra pe cea care aduce cele mai mari sume, insa ar trebui sa se gaseasca o solutie in care sa existe doar o singura serie a cuvintelor cheie pentru o clasare mai buna.

No comments:

Post a Comment