Friday, February 9, 2018

De unde poti cumpara cele mai variate lenjerii de pat


Magazinul CasaNewConcept este dedicat tuturor celor care au nevoie de lenjerii de pat, cuverturi sau perne de cea mai buna calitate, care sa se potriveasca in orice dormitor. Colectiile sunt diversificate, motiv pentru care vor fi multumiti pana si cei mai pretentiosi clienti, iar pentru ca activitatea se desfasoara online sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda. Asadar, se economiseste foarte mult timp la alegerea produselor preferate, intregul proces fiind unul foarte placut si simplu.

Gama variata de produse
Cu alte cuvinte, fie ca iti doresti niste lenjerii din bumbac 100% ori satinat, fie unele din fibra de bambus, pufoase, creponate, de lux sau din diferite colectii precum Pucioasa sau Cocolino, le gasesti la numai doua trei click-uri distanta. Si colectiile de cuverturi sunt la fel de variate, dar si cele de perne, astfel ca e foarte simplu sa se amenajeze orice dormitor, iar pentru fiecare categorie in parte sunt propuse cateva zeci de modele.

Pentru orice dormitor
Toate dimensiunile necesare sunt disponibile la magazinul CasaNewConcept, incepand de la cele pentru paturi de o persoana, medii sau king size, motiv pentru care vor fi indeplinite nevoile tuturor.

Preturi bune
Totodata, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, factor esential in toate cazurile, iar periodic sunt propuse si o multime de oferte si promotii care merita luate in calcul, precum cea 1+1 gratis. Mai mult, clientii care comanda produse in valoare de 399 de lei beneficiaza si de livrare gratuita prin curier oriunde in tara.

Calitate si intretinere
Nu in ultimul rand, produsele de la magazinul CasaNewConcept sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, factor care este asigurat, printre altele, si de intretinerea foarte simpla, motiv pentru care nimeni nu va avea parte de batai de cap.

No comments:

Post a Comment